2009-09-18 10:55:17• hírek • Szatmar.ro

Stoichita vette át Bergodi helyét

A román szakember 11 év után tér vissza a csapat kispadjára.

George Becali, a Steaua csapatának tulajdonosa, néhány órával azt követően, hogy menesztette Cristiano Bergodi edzőt, kinevezte annak utódját, aki nem más, mint Mihai Stoichita. A szakember több, mint egy évtized után tér vissza a katonacsapat kispadjára, mivel 1996 és 1998 között már dolgozott az együttes edzőjeként.

„Mihai Stoichita lesz a Steaua új edzője. Próbáltam meggyőzni Pandurut (a technikai igazgató), de ő visszautasított. Utána megkérdeztem, ki ajánl. Én azt mondtam, egy korábbi steauás legyen. Ő Stoichitát ajánlotta", mondta Becali.

„A Steauát nem lehet visszautasítani. Nem félhetek a nyomástól. Remélem eredményes lesz az együttműködésünk és nem lesz semmilyen probléma. Holnap vezetem az első edzést", nyilatkozta Stoichita péntek hajnalban.

Stoichita korábban szerepelt a Steauában játékosként is, az utóbbi évtizedben pedig, több román gárda mellett, irányította Panama, Örményország és Kuvait válogatottját.

Bergodinak azért kellett felállnia a csapat kispadjáról, mert a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga mérkőzés szünetében nem engedte be Becalit az öltözőbe. Talán nem véletlen, hogy péntek reggel szurkolók egy csoportja arra kérte Stoichitat, ne vállalja el az edzői feladatot, arra hivatkozva, hogy Becali előbb-utóbb őt is megalázza majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: